Electrolux EKC6450AOX Bedienungsanleitung Seite 22

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 36
  • Inhaltsverzeichnis
  • FEHLERBEHEBUNG
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 21
Lamb
Food Quantity Tempera‐
ture (°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Leg of lamb, roast
lamb
1 - 1.5 kg 210 - 220 90 - 120 1
Saddle of lamb 1 - 1.5 kg 210 - 220 40 - 60 1
Game
Food Quantity Tempera‐
ture (°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Saddle of hare, leg of
hare
up to 1 kg
220 - 240
1)
30 - 40 1
Saddle of venison 1.5 - 2 kg 210 - 220 35 - 40 1
Haunch of venison 1.5 - 2 kg 200 - 210 90 - 120 1
1)
Preheat the oven.
Poultry
Food Quantity Tempera‐
ture (°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Poultry portions 200 - 250 g
each
220 - 250 20 - 40 1
Half chicken 400 - 500 g
each
220 - 250 35 - 50 1
Chicken, poulard 1 - 1.5 kg 220 - 250 50 - 70 1
Duck 1.5 - 2 kg 210 - 220 80 - 100 1
Goose 3.5 - 5 kg 200 - 210 150 - 180 1
Turkey 2.5 - 3.5 kg 200 - 210 120 - 180 1
Turkey 4 - 6 kg 180 - 200 180 - 240 1
Fish
Food Quantity Tempera‐
ture (°C)
Time (min) Shelf po‐
sition
Whole fish 1 - 1.5 kg 210 - 220 40 - 70 1
10.9 Roasting with Turbo Grilling
Beef
Food Quantity Temperature
(°C)
Time
(min)
Shelf po‐
sition
Roast beef or fillet: rare per cm. of thick‐
ness
190 - 200
1)
5 - 6 1
www.electrolux.com22
Seitenansicht 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare