FHH6886-GK... ...EN COOKER USER MANUAL 2DE HERD BENUTZERINFORMA
Heatset-tingUse to: Time Hints7-8 Heavy fry, hash browns, loinsteaks, steaks5-15minTurn halfway through9 Boil large quantities of water, cook pasta, s
8.3 Oven FunctionsOven function ApplicationOff position The appliance is off.True FanCookingTo roast or roast and bake food with the same cookingtempe
9. OVEN - CLOCK FUNCTIONS9.1 Electronic programmerhr min1 2 13451Function indicators2Time display3Button +4Selection button5Button -Clock function App
10. OVEN - HELPFUL HINTS AND TIPSWARNING!Refer to the Safety chapters.The temperature and baking timesin the tables are guidelines only.They depend on
Baking results Possible cause RemedyThe cake browns uneven-ly.The mixture is unevenlydistributed.Spread the mixture evenlyon the baking tray.The cake
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Short bread / Pas-try Stripes3 140 20 - 35Biscuits made withsponge mixture3 150 - 160 15 - 20
Type of bakingShelf positionTemperature °C Time in min.2 levelsBiscuits made withsponge mixture2/4 160 - 170 25 - 40Biscuits made withegg white, merin
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Christmas stollen 2160 - 180 1)50 - 70Bread (ryebread):1.First part ofbaking proc-ess.2.Secon
Type of baking Shelf positions Temperature °C Time in min.Pastries made withegg white, merin-gues3 80 - 100 120- 150Macaroons 3 120 - 130 30 - 60Biscu
Type of baking Shelf position Temperature °C Time Min.Vegetable pie 1 - 2 160 - 180 50 - 60Unleavened bread2 - 3230 - 250 2)10 - 20Puff pastry flan2 -
CONTENTS1. SAFETY INFORMATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32. SAFETY INSTRU
VealType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime in min.Roast veal1)1 kg 1 210 - 220 90 - 120Knuckle ofveal1.5-2 kg 1 200 - 220 150 - 1801) u
FishType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime in min.Whole fish 1-1.5 kg 1 210 - 220 40 - 7010.8 Roasting with Turbo Grilling BeefType of
Type of meat Quantity Shelf posi-tionTemperature°CTime min.Saddle oflamb1-1.5 kg 1 160 - 180 40 - 60PoultryType of meat Quantity Shelf posi-tionTemper
10.10 Drying Cover the oven shelves with bakingparchment.For best results: deactivate the applianceafter half the time required. Open the ap-pliance d
11. OVEN - CARE AND CLEANINGWARNING!Refer to the Safety chapters.• Clean the front of the appliance with asoft cloth with warm water and cleaningagent
11.2 Cleaning the oven doorTo make the cleaning easier, remove thedoor.WARNING!Make sure that the glass panelsare cool before you clean theglass door.
2.Pull the door trim to the front to re-move it.3.Hold the door glass panels on theirtop edge one by one and pull themupwards from the guide.4.Clean t
Problem Possible cause RemedyThe hob does not oper-ateThe heat setting is not set Set the heat settingThe oven does not heatupThe oven is not switched
AABMinimum distancesDimen-sionmmA 2B 68513.2 LevellingUse small feet on the bottom of applianceto set the appliance top surface level withother surfac
1249 mm77 mm13.4 Electrical installationThe manufacturer is not responsi-ble if you do not follow the safetyprecautions from the chapter"Safety i
1. SAFETY INFORMATIONBefore the installation and use of the appliance, carefullyread the supplied instructions. The manufacturer is notresponsible if
INHALT1. SICHERHEITSINFORMATIONEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 312. SICHERHEITSHINWEISE . .
1. SICHERHEITSINFORMATIONENLesen Sie vor der Montage und Verwendung des Gerätssorgfältig die mitgelieferte Anleitung. Der Hersteller haftetnicht für V
• Kochen mit Fett oder Öl auf einem unbeaufsichtigtenKochfeld ist gefährlich und kann zu einem Brand füh-ren.• Versuchen Sie nicht einen Brand mit Was
• Die Mindestabstände zu anderen Gerä-ten und Küchenmöbeln sind einzuhal-ten.• Stellen Sie sicher, dass das Gerät un-terhalb von bzw. zwischen sichere
• Schalten Sie das Gerät nicht über eineexterne Zeitschaltuhr oder eine separa-te Fernsteuerung ein.• Halten Sie die Tür immer geschlossen,wenn das Ge
• Vergewissern Sie sich, dass das Gerätabgekühlt ist. Zusätzlich besteht dieGefahr, dass die Glasscheiben bre-chen.• Ersetzen Sie die Glasscheiben der
3. GERÄTEBESCHREIBUNG3.1 Allgemeine Übersicht5432167891 3 4521Backofen-Einstellknopf2Elektronischer Programmspeicher3Temperaturwahlknopf4Temperatur-Ko
4.1 Erste Reinigung• Entfernen Sie alle Zubehörteile und dieherausnehmbaren Auszüge (falls vor-handen).• Reinigen Sie das Gerät vor der erstenInbetrie
6. KOCHFELD - PRAKTISCHE TIPPS UND HINWEISEWARNUNG!Siehe Sicherheitshinweise.6.1 Kochgeschirr• Der Boden des Kochgeschirrssollte so dick und flach wie
7. KOCHFELD - REINIGUNG UND PFLEGEWARNUNG!Siehe Sicherheitshinweise.Reinigen Sie das Gerät nach jedem Ge-brauch.Achten Sie immer darauf, dass der Bode
• Never try to extinguish a fire with water, but switch offthe appliance and then cover flame e.g. with a lid or afire blanket.• Do not store items on
Backofenfunktion AnwendungOber-/Unter-hitzeZum Backen und Braten auf einer Ebene. Die Heizele-mente für Ober- und Unterhitze sind gleichzeitig einge-s
9. BACKOFEN - UHRFUNKTIONEN9.1 Elektronischer Programmspeicherhr min1 2 13451Funktionsanzeigen2Zeitanzeige3Taste +4Auswahltaste5Taste -Uhrfunktion Anw
5.Drehen Sie den Backofen-Einstell-knopf und den Temperaturwahlknopfin die Position „Aus“.9.3 Ausschalten derUhrfunktionen1.Drücken Sie die Auswahltas
Backergebnis Mögliche Ursache AbhilfeDer Kuchen fällt zusam-men (wird feucht, klum-pig, streifig).Die Backzeit ist zu kurz.Stellen Sie eine längereBac
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Apple pie (2 For-men, Ø 20 cm, di-agonal versetzt)2 - 3 160 60 - 901) Backofen vorheizenKuchen/Geb
Backen auf mehreren EbenenKuchen/Gebäck/Brot auf BackblechenBackwareEinschubebeneTemperatur in °C Zeit in Min.2 EbenenWindbeutel/Eclairs 2/4160 - 180
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Tortenboden -Rührteig2 170 - 190 20 - 25Apple pie (2 For-men, Ø 20 cm, di-agonal versetzt)1 - 2 18
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Ungesäuertes Brot 1 230 - 250 10 - 15Wähen (CH) 1 210 - 230 35 - 501) Backofen vorheizen2) Tiefes
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit (Min.)Pizza (mit viel Be-lag) 1)1 - 2 180 - 200 20 - 35Obsttörtchen 1 - 2 170 - 200 35 - 55Spinatquiche 1
Fleischart Menge Einschub-ebeneTemperaturin °CZeit in Min.Roastbeefoder Filet:durchgebratenje cm Höhe 1 200 - 220 10 - 121) Backofen vorheizenSchweine
Electrical connectionWARNING!Risk of fire and electrical shock.• All electrical connections should bemade by a qualified electrician.• The appliance m
GeflügelFleischart MengeEinschub-ebeneTemperaturin °CZeit in Min.Geflügelteile je 200 - 250 g 1 220 - 250 20 - 40Hähnchenhälf-teje 400 - 500 g 1 220 -
Fleischart MengeEinschub-ebeneTemperaturin °CZeit (Min.)Schweinshaxe(vorgegart)750 g - 1 kg 1 150 - 170 90 - 120KalbfleischFleischart Menge Einschub-e
Grillen GrillgutEinschub-ebeneTemperatur in°CGrillzeit in MinutenErste Seite Zweite SeiteBurgers 4max 1)9 - 15 8 - 13Schweinefilet 4 max 10 - 12 6 - 1
SpeiseAuftauzeit inMin.Zusätzliche Auf-tauzeit in Min.BemerkungHähnchen, 1000 g 100 - 140 20 - 30Hähnchen auf eine um-gedrehte Untertasse le-gen, die
Abnehmen der Einhängegitter1.Ziehen Sie das Einhängegitter vornevon der Seitenwand weg.212.Ziehen Sie das Einhängegitter hintenvon der Seitenwand weg
Aushängen der Tür:121.Öffnen Sie die Tür vollständig.2.Drücken Sie den Schieber, bis Sie einKlicken hören.3.Schließen Sie die Tür, bis der Schie-ber e
11.4 BackofenlampeWARNUNG!Vorsicht beim Austausch derBackofenlampe. Es besteht dieGefahr eines elektrischen Schlags.Bevor Sie die Backofenlampeaustaus
Problem Mögliche Ursache AbhilfeDer Backofen heizt nichtaufDer Ofen ist nicht einge-schaltetSchalten Sie den Back-ofen ein.Der Backofen heizt nichtauf
13.1 Standort des GerätsSie können Ihr freistehendes Gerät nebenoder zwischen Küchenmöbel sowie in ei-ner Ecke aufstellen.AABMindestabständeAbmes-sung
1249 mm77 mm13.4 ElektroinstallationDer Hersteller haftet nicht fürSchäden, die aufgrund der Nicht-beachtung der Sicherheitsvorkeh-rungen des Kapitels
• Do not let sparks or open flames tocome in contact with the appliancewhen you open the door.• Open the appliance door carefully. Theuse of ingredien
www.electrolux.com/shop892957064-A-412012
• Remove the door catch to prevent chil-dren and pets to get closed in the ap-pliance.3. PRODUCT DESCRIPTION3.1 General overview5432167891 3 4521Knob
4. BEFORE FIRST USEWARNING!Refer to the Safety chapters.4.1 Initial Cleaning• Remove all accessories and removableshelf supports (if applicable).• Cle
5.2 Residual heat indicatorThe residual heat indicator comes onwhen a cooking zone is hot.WARNING!There is a risk of burns from resid-ual heat.6. HOB
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