Electrolux EOB32000X Bedienungsanleitung Seite 29

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 56
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 28
utilizãri, tabele ºi sfaturi electrolux 29
- bine fãcut
pe cm
înãlþime
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 170-180 0:08-0:10
Carne de porc
Spatã de porc,
ceafã, ºuncã
1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 1:30-2:00
Cotlet, cotlet
cu os
1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 170-180 1:00-1:30
Fripturã din carne
tocatã
750 g-1 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-170 0:45-1:00
Ciolande porc (fiert) 750 g-1 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 150-170 1:30-2:00
Carne de viþel
Fripturã de viþel 1 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 1:30-2:00
Ciolan de viþel 1,5-2 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 2:00-2:30
Miel
Pulpã de miel,
fripturã de miel
1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 150-170 1:15-2:00
Spate de miel 1-1,5 kg
Prãjire la
grãtar cu aer
cald
1 160-180 1:00-1:30
Vânat
Spate de iepure,
pulpã de iepure
pânã la 1 kg
Temperaturã
superioarã/
inferioarã
3
220-
250
1)
0:25-0:40
Spate de
cãprioarã/cerb
1,5-2 kg
Temperaturã
superioarã/
inferioarã
1 210-220 1:15-1:45
Tipul cãrnii Cantitate
Funcþiacuptorul
ui
Nivel
deaplicar
e
Tempe-
raturã
°C
Timp
Ore:
Minute
Seitenansicht 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 55 56

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare