Electrolux EOC5651CAX Bedienungsanleitung Seite 21

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 40
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 20
Aliment Funcţie Temperatură
(°C)
Durată (min) Nivel raft
Rulouri Caldura de sus
+ jos
190 - 210
1)
10 - 25 3
Small cakes /
Prăjituri mici
(20 de bucăţi/
tavă)
Aer cald
150
1)
20 - 35 3
Small cakes /
Prăjituri mici
(20 de bucăţi/
tavă)
Caldura de sus
+ jos
170
1)
20 - 30 3
1)
Preîncălziţi cuptorul.
9.5 Preparate coapte şi gratinate
Aliment Funcţie Temperatură
(°C)
Durată (min) Nivel raft
Paste la cuptor Caldura de sus
+ jos
180 - 200 45 - 60 1
Lasagne Caldura de sus
+ jos
180 - 200 25 - 40 1
Legume grati‐
nate
1)
Gatire intensiva 160 - 170 15 - 30 1
Baghete cu
brânză topită
Aer cald 160 - 170 15 - 30 1
Dulciuri Caldura de sus
+ jos
180 - 200 40 - 60 1
Peşte la cuptor Caldura de sus
+ jos
180 - 200 30 - 60 1
Legume um‐
plute
Aer cald 160 - 170 30 - 60 1
1)
Preîncălziţi cuptorul.
9.6 Coacerea pe mai multe
niveluri
Utilizaţi funcţia Aer cald.
ROMÂNA 21
Seitenansicht 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 40

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare