Electrolux EOC700X Bedienungsanleitung Seite 19

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 36
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 18
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplasse‐
ring
Bagetter med
smeltet ost
Ekte varmluft 160 – 170 15 – 30 1
Boller/kanelbol‐
ler
Over-/under‐
varme
180 – 200 40 – 60 1
Fiskeretter i
form
Over-/under‐
varme
180 – 200 30 – 60 1
Fylte grønnsa‐
ker
Ekte varmluft 160 – 170 30 – 60 1
1)
Forvarm ovnen.
9.6 Varmluft med fukt
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplasse‐
ring
Pastagrateng 200 – 220 45 – 55 3
Potetgrateng 180 – 200 70 – 85 3
Moussaka 170 – 190 70 – 95 3
Lasagne 180 – 200 75 – 90 3
Cannelloni 180 – 200 70 – 85 3
Brødpudding 190 – 200 55 – 70 3
Rispudding 170 – 190 45 – 60 3
Eplekake av sukkerbrøddeig
(rund kakeform)
160 – 170 70 – 80 3
Formbrød 190 – 200 55 – 70 3
9.7 Steking i flere høyder
Bruk funksjonen Ekte varmluft.
Kaker/bakst/brød på stekebrett
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplassering
2 posisjoner 3 posisjoner
Vannbakkels/
eclair
160 – 180
1)
25 – 45 1 / 4 -
Tosca kake,
tørr
150 – 160 30 – 45 1 / 4 -
1)
Forvarm ovnen.
NORSK 19
Seitenansicht 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 35 36

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare