Electrolux EKI6352EOW Bedienungsanleitung Seite 21

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 40
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 20
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Pannekake 170 - 180 50 - 60 2 - 3
Formkake 170 - 180 35 - 45 3 - 4
Sukkerbrød/sandkaker 170 - 180 40 - 50 1 - 2
Sandwichkake, rull 200 - 225 8 - 12 3 - 4
Marengs 100 90 - 120 3 - 4
Marengsbunner 100 90 - 120 3 - 4
Kjeks 160 - 180 6 - 15 3 - 4
Vannbakkels 170 - 190 30 - 45 3 - 4
Rullekake 190 - 210 10 - 12 3 - 4
Fruktterter, mørdeig 175 - 200 forhåndsba‐
king, rull 10 –
15
3 - 4
Fruktterter, mørdeig 175 ferdig 35 – 45 3 - 4
Fruktterter, smuldredeig 190 - 200 25 - 35 3 - 4
Kransekake 210 - 230 10 - 12 2
10.5 Pizzatabell
Matvarer Temperatur (°C) Tid (min) Skuffplas‐
sering
Ciabattabrød 200 – 220 10 – 20 2 – 3
Foccacia 220 – 230 10 – 20 2 – 3
Ciabatta 190 – 200 15 – 25 2 – 3
Fruktterter, mørdeig 170 – 180 35 – 45 2 – 3
Fruktterter, smuldredeig 175 – 200 25 – 35 2 – 3
Pizza, hjemmelaget (tykk – med
mye fyll)
180 – 200 25 – 35 1 – 2
Pizza, hjemmelaget (tynn bunn)
200 – 230
1)
15 – 20 1 – 2
Frossen pizza 200 15 – 20 1 – 2
Terter, hjemmelaget forhåndsba‐
king, runde
215 – 225 35 – 45 3 – 4
Terter, hjemmelaget ferdig 215 – 225 35 – 45 3 – 4
Terter, frosne 200 15 – 25 3 – 4
1)
Forvarm ovnen.
NORSK 21
Seitenansicht 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 40

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare