Electrolux EKC6030CJW Bedienungsanleitung Seite 12

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 24
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 11
Bakeresultater Mulig årsak Løsning
Kaken stekes ujevnt. Blandingen er ujevnt fordelt. Fordel deigen jevnt på ste-
kebrettet.
Kaken er ikke ferdig etter
den angitte steketiden.
Ovnstemperaturen er for
lav.
Bruk litt høyere ovnstem-
peratur neste gang du bak-
er.
9.3 Baking med varmluft
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplas-
sering
Rundstykker 175 – 185 15 – 25 2 + 4
Grove rundstykker 165 – 180 20 – 30 2 + 4
Fylte smørbrød 170 – 180 15 – 25 2 + 4
Saltkringler 160 – 170 15 – 20 2 + 4
Loff 170 – 180 30 – 40 2 + 4
Helkornbrød 160 – 170 35 – 45 2 + 4
Rugbrød, blanding 250 oppvarming 2 + 4
- steking 160 – 170 60 – 70 2 + 4
Baguetter 180 – 200 20 – 30 2 + 4
Pannekake 150 – 160 50 – 60 3
Formkake 150 – 160 30 – 40 2 + 4
Sukkerbrød/sandkaker 150 – 160 50 – 60 2
Marengs 100 90 – 120 2 + 4
Marengsbunner 100 90 – 120 2 + 4
- oppvarming med ovnen
skrudd av
25 2 + 4
Kjeks 150 – 160 10 – 20 2 + 4
Vannbakkels 155 – 165 30 – 40 2 + 4
Fruktterter, mørdeig 150 – 160 forhåndsbak-
ing, rull 10 – 15
2 + 4
Fruktterter, mørdeig 150 – 160 ferdig 35 – 45 2 + 4
Fruktterte, smuldredeig 170 – 180 30 – 40 2 + 4
www.electrolux.com12
Seitenansicht 11
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 23 24

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare