Electrolux EKI6751AOX Bedienungsanleitung Seite 28

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 44
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 27
Poultry
Type of meat Shelf Temperature °C
Time in minutes
per kg meat
Chicken 2-3 180 55-65
Duck
1)
2-3 150 55-65
Duck slow roasting
1)
2-3 not suitable
total around 5
hours
Roast turkey, stuffed 1-2 150 50-60
Turkey breast 2-3 175 70-80
10.9 Core Temperature Sensor Table
Beef
Type of meat Shelf
Temperature at centre
of meat
Roast beef 2-3 55-65
Rump steak
- browning
2-3 55-65
Rump steak
- roasting
2-3 55-65
Roast beef 1-2 75-80
Veal
Type of meat Shelf
Temperature at centre
of meat
Fillet of beef 2-3 65
Lamb
Type of meat Shelf
Temperature at centre
of meat
Leg/shoulder/saddle 2 90
Pork
Type of meat Shelf
Temperature at centre
of meat
Roast pork 2-3 80
Neck fillets 2-3 75-80
Ham 1-2 70-75
28
www.electrolux.com
Seitenansicht 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 43 44

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare