EKK6130AO... ...EN COOKER USER MANUAL 2DE HERD BENUTZERINFORMAT
6. HOB - HELPFUL HINTS AND TIPSWARNING!Refer to the Safety chapters.6.1 Energy savings• If possible, always put the lids on thecookware.• When the liq
8. OVEN - DAILY USEWARNING!Refer to the Safety chapters.8.1 Cooling fanWhen the appliance operates, the coolingfan activates automatically to keep the
9. OVEN - HELPFUL HINTS AND TIPSWARNING!Refer to the Safety chapters.The temperature and baking timesin the tables are guidelines only.They depend on
Baking results Possible cause RemedyThe cake browns uneven-ly.The mixture is unevenlydistributed.Spread the mixture evenlyon the baking tray.The cake
Cakes/pastries/breads on baking traysType of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Cake with crumbletopping (dry)3 150 - 160 20 - 40Fruit f
Multileveled BakingCakes/pastries/breads on baking traysType of bakingShelf positionTemperature °C Time in min.2 levelsCream puffs/Eclairs2/4160 - 180
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Apple pie (2tinsØ20cm, diagonallyoff set)1 - 2 180 60 - 90Savoury flan (e. g,quiche lorraine)
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Tarts (CH) 1 210 - 230 35 - 501) Pre-heat the oven2) Use deep panBiscuitsType of baking Shelf
9.6 RoastingRoasting dishes• Use heat-resistant ovenware to roast(please read the instructions of themanufacturer).• Large roasting joints can be roas
LambType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime in min.Leg of lamb,roast lamb1- 1.5 kg 1 210 - 220 90 - 120Saddle oflamb1- 1.5 kg 1 210 - 22
CONTENTS1. SAFETY INFORMATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32. SAFETY INSTRU
9.8 Roasting with Turbo Grilling BeefType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime min.Roast beef orfillet: rareper cm. ofthickness1190 - 200
PoultryType of meat Quantity Shelf posi-tionTemperature°CTime min.Poultry por-tions200-250 geach1 200 - 220 30 - 50Half chicken 400-500 geach1 190 - 2
• Fill the jars up to the same level andclose with a clamp.• The jars cannot touch each other.• Put approximately 1/2 litre of water intothe baking tr
DishDefrostingtime in min.Further defrost-ing time in min.CommentStrawberries, 300g30 - 40 10 - 20 -Butter, 250 g 30 - 40 10 - 15 -Cream, 2 x 200 g 80
212.Pull the rear end of the shelf supportaway from the side wall and removeit.Installing the shelf supportsInstall the shelf supports in the opposite
Removing and cleaning the door glassesB1.Hold the door trim (B) on the topedge of the door at the two sides andpush inwards to release the clip seal.2
Inserting the drawer1.Set the drawer on the support rails.Make sure that the catches engagecorrectly into the rails.2.Lower the drawer until it is hor
We recommend that you write the data here:Model (MOD.) ...Product number (PNC) ...
BURNER Auxiliary Semi-rapid TripleInjector mark 1/100mm127 195 3481) To change the gas type, you need to supply the injectors separately.12.1 Location
D)Natural Gas pipe holderE)LPG pipe holderThe appliance is set to defaultgas, to change the setting choosepipe holder from the list. Alwaysuse the gas
1. SAFETY INFORMATIONBefore the installation and use of the appliance, carefullyread the supplied instructions. The manufacturer is notresponsible if
WARNING!Make sure the flame does not goout when you quickly turn theknob from the maximum positionto the minimum position.12.7 LevellingUse small feet
13. ENVIRONMENT CONCERNSRecycle the materials with the symbol . Put the packaging in applicablecontainers to recycle it.Help protect the environment a
INHALT1. SICHERHEITSINFORMATIONEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 332. SICHERHEITSHINWEISE . .
1. SICHERHEITSINFORMATIONENLesen Sie vor der Montage und Verwendung des Gerätssorgfältig die mitgelieferte Anleitung. Der Hersteller haftetnicht für V
• Kochen mit Fett oder Öl auf einem unbeaufsichtigtenKochfeld ist gefährlich und kann zu einem Brand füh-ren.• Versuchen Sie nicht einen Brand mit Was
• Entfernen Sie das gesamte Verpa-ckungsmaterial.• Stellen Sie ein beschädigtes Gerät nichtauf und benutzen Sie es nicht.• Halten Sie sich an die mitg
2.2 GebrauchWARNUNG!Es besteht Verletzungs-, Verbren-nungs- und Stromschlaggefahr.• Das Gerät ist für die Verwendung imHaushalt vorgesehen.• Nehmen Si
• Verfärbungen der Emailbeschichtunghaben keine Auswirkung auf die Leis-tung des Geräts. Sie stellen keinenMangel im Sinne des Gewährleistungs-rechtes
2.5 EntsorgungWARNUNG!Verletzungs- und Erstickungsge-fahr.• Trennen Sie das Gerät von der Strom-versorgung.• Schneiden Sie das Netzkabel ab undentsorg
4. VOR DER ERSTEN INBETRIEBNAHMEWARNUNG!Siehe Sicherheitshinweise.4.1 Erste Reinigung• Entfernen Sie alle Zubehörteile und dieherausnehmbaren Auszüge
• Never try to extinguish a fire with water, but switch offthe appliance and then cover flame e.g. with a lid or afire blanket.• Do not store items on
ABCDA)BrennerdeckelB)BrennerkroneC)ZündkerzeD)ThermoelementWARNUNG!Zündet der Brenner nicht inner-halb von 10 Sekunden, lassen Sieden Knopf los und dr
Brenner Durchmesser desKochgeschirrsHilfsbrenner 80 - 160 mmDer Boden des Kochgeschirrs sollte sodick und flach wie möglich sein.7. KOCHFELD - REINIGU
8.2 Ein- und Ausschalten desGeräts1.Drehen Sie den Backofen-Einstell-knopf auf die gewünschte Backofen-funktion.2.Drehen Sie den Temperaturwahlknopfau
Die Temperaturen und Backzeitenin den Tabellen sind nur Richtwer-te. Sie richten sich nach den Re-zepten, der Qualität und der Men-ge der verwendeten
Backergebnis Mögliche Ursache AbhilfeDer Kuchen ist zu tro-cken.Die Backzeit ist zu lang.Stellen Sie beim nächstenKuchen eine kürzereBackzeit ein.Der
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Fatless spongecake3150 - 160 1)25 - 40Tortenboden -Mürbeteig2170-180 1)10 - 25Tortenboden -Rührtei
Tabelle für Aufläufe und GratinsSpeise Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Überbackene Ba-guettes1160 - 170 1)15 - 30Gefülltes Gemüse 1 160 - 1
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Fatless spongecake3170 1)25 - 40Tortenboden -Mürbeteig2190 - 210 1)10 - 25Tortenboden -Rührteig2 1
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Pizza (mit viel Be-lag) 2)1 - 2190 - 210 1)30 - 50Pizza (dünner Bo-den)1 - 2220 - 250 1)15 - 25Ung
9.6 BratenBratgeschirr• Benutzen Sie zum Braten hitzebestän-diges Geschirr. (Beachten Sie die Anga-ben des Herstellers.)• Große Bratenstücke können di
Electrical connectionWARNING!Risk of fire and electrical shock.• All electrical connections should bemade by a qualified electrician.• The appliance m
LammfleischFleischart MengeEinschub-ebeneTemperaturin °CZeit in Min.Lammkeule,Lammbraten1 - 1,5 kg 1 210 - 220 90 - 120Lammrücken 1 - 1,5 kg 1 210 - 2
9.8 Braten mit Heißluft Grillen RindfleischFleischart MengeEinschub-ebeneTemperaturin °CZeit (Min.)Roastbeefoder Filet:Englischje cm Höhe 1190 - 200 1
GeflügelFleischart Menge Einschub-ebeneTemperaturin °CZeit (Min.)Geflügelteile je 200 - 250 g 1 200 - 220 30 - 50Hähnchenhälf-teje 400 - 500 g 1 190 -
• Verwenden Sie für diese Funktion dieerste Einschubebene von unten.• Stellen Sie nicht mehr als sechs 1-Literfassende Einweckgläser auf das Back-blec
SpeiseAuftauzeit inMin.Zusätzliche Auf-tauzeit in Min.BemerkungHähnchen, 1000 g 100 - 140 20 - 30Hähnchen auf eine um-gedrehte Untertasse le-gen, die
10.1 EinhängegitterDie Einhängegitter können zur Reinigungder Seitenwände entfernt werden.Abnehmen der Einhängegitter1.Ziehen Sie das Einhängegitter v
Aushängen der Tür:121.Öffnen Sie die Tür vollständig.2.Drücken Sie den Schieber, bis Sie einKlicken hören.3.Schließen Sie die Tür, bis der Schie-ber e
10.4 BackofenlampeWARNUNG!Vorsicht beim Austausch derBackofenlampe. Es besteht dieGefahr eines elektrischen Schlags.Bevor Sie die Backofenlampeaustaus
Problem Mögliche Ursache AbhilfeKeine Funken beim Betä-tigen der elektrischenZündung.Es gibt keine elektrischeStromversorgung.Prüfen Sie die Sicherung
12. MONTAGEWARNUNG!Siehe Sicherheitshinweise.AbmessungenHöhe 847 - 867 mmBreite 596 mmTiefe 600 mmBackofenkapazi-tät74 LiterBypass-DurchmesserBrenner
• Make sure pots are centrally positionedon the rings and do not stick out overedges of the cooking surface.• Use only the accessories supplied withth
12.1 Standort des GerätsSie können Ihr freistehendes Gerät nebenoder zwischen Küchenmöbel sowie in ei-ner Ecke aufstellen.AABMindestabständeAbmes-sung
Das Gerät ist für Standardgas ein-gestellt. Wählen Sie einen Rohr-halter aus der Liste, um die Ein-stellung zu ändern. VerwendenSie stets den Dichtung
• Wenn Sie von Flüssiggas zu Erdgaswechseln, drehen Sie die Bypass-Schraube ca. 1/4 Umdrehung (1/2 Um-drehung für den Dreikronen-Brenner)zurück.WARNUN
1249 mm77 mm12.9 Elektrischer AnschlussDer Hersteller haftet nicht fürSchäden, die aufgrund von Nicht-beachtung der Sicherheitsvorkeh-rungen des Kapit
www.electrolux.com/shop892950840-A-372012
• Clean regularly the appliance to preventthe deterioration of the surface material.• Remaining fat or food in the appliancecan cause fire.• Clean the
3.2 Cooking surface layout254 311Steam outlet2Semi-rapid burner3Auxiliary burner4Triple Crown burner5Semi-rapid burner3.3 Accessories•Oven shelfFor co
5.1 Lighting the burnersWARNING!Be very careful when you useopen fire in a kitchen environment.The manufacturer declines all re-sponsibility in case o
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