Electrolux EOB3610X Bedienungsanleitung Seite 15

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 22
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 14
Shpende
Pula
160-180
2 --- 1
55-65
Rose (2000-2500
g)
150-160
2 --- 1
90-120
Pate (4500 g)
150-160
2 --- 1
150-180
Gjel deti (5500
g)
150-160
2 --- 1
150-180
1 kg gjel deti i
mbledhur, per
cdo cm trashesi
150-160
2 --- 1
11-13
Pjekje me ventilim
Lloi i
pjekjes
Temperatura Me perdorim
simultan te skares
me pozicion nga
lart
Tava per
perdroim te
pergjithshem
Kohe e
sygjeruar per
pjekje
1 tave – 2tava
Skuqe te shpejta ne 1 ose 2 pozicione
Salcice te
skuqura
220-230*
3
4+2
---
10-15
Eskallop
240-250*
3
4+2
---
13-15
Qofte
220-230*
3
4+2
---
15-20
Peshk ne tave ne 1 ose 2 pozicione.
Trote per cdo
200-250 g
200-210
3
4+2
---
15-20
4 fileto trote
170-180
3
4+2
---
10-20
Fileto zander
190-200
3
4+2
---
25-30
15
Seitenansicht 14
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare